Tamara i Struka kažu: Tvoje oči su indigo

Većina se seća Tamare Milanović po zapaženom učešću na regionalnim takmičenjima „Ja imam talenat”, „X Factor” i „Beovizija”. Etiketa Honey Money Gang predstavlja njen prvi značajniji pevački istup kroz debi singl „Indigo”.

Singl „Indigo” je savremena R'n'B pesma koja je smeštena u aktuelne trep okvire, koji prati atraktivan i visoko stilizovan video. Pesmu čini fuzija emocija sa kojima smo se svi susreli bar jednom u životu. Svojom rep deonicom i učešćem u video spotu, snažnu podršku ovoj veoma talentovanoj umetnici pružio je čuveni srpski reper Struka.
„Pesma se dugo ,,krčkala''. Zanimljiva je činjenica da je u samom startu to trebalo da bude moj solo projekat. Kako život piše romane, Struka je jednog dana svratio u studio u kom je pesma snimana i čuo matricu koja mu se dopala. Brzo smo se razumeli i započeli zajedničku saradnju na ovom singlu”, kaže Tamara. Od autora koji su uticali na njen izraz i koji su je svojim stvaralaštvom inspirisali, Tamara navodi sledeće izvođače: Coldplay, Twenty One Pilots, Florence And The Machine, Imagine Dragons, Billie Eilish, James Blake… „Svoje emotivne padove i uspone prevazilazila sam uz pomoć muzike. Uvek sam imala neki bend ili nekog izvođača za čiju diskografiju se u datom trenutku vežem. Nakon takvog osveženja obično sledi period pun kreativnosti”, objašnjava Tamara.   [embed]https://www.youtube.com/watch?v=Q_1t_6IIITU&fbclid=IwAR39lFHQmoCSZTqHE-N8uzZR4ufSkE2wtS6dIdcyfh5butRjgKoNMBvqUoM[/embed] Za realizaciju ovog projekta, osim Tamare i Struke, zaslužni su: Radović Video (Jovan Radović), Danica Tapavički, Dragan Glišović i Dušan Bartolović.

Autor vijesti

Korisnici
Logovanje korisnika